BÜLTENLERİMİZ

CRAD 2016 ŞUBAT AYI SEKTÖREL BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

SERTİFİKALI GÜVENLİK BİLGİ FORMU (GBF/SDS/MSDS) HAZIRLAYICISI EĞİTİMİ / 23 -26 ŞUBAT 2016


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 29204 Sayılı ve 13.12.2014 Tarihli ‘’Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmeliği’’ kapsamında hazırlanan Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı Eğitimlerimiz devam etmektedir.


Eğitime tam katılım sağlayan katılımcılara eğitim sonunda CRAD tarafından "Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı Eğitimi Katılım Sertifikası" verilecektir.


Eğitim 4 gün olup, eğitim sonunda 5. Gün Personel Belgelendirme konusunda TÜRKAK akreditasyonuna sahip bir kuruluş olan NBC Belgelendirme Eğt. Ltd. Şti. tarafından Yeterlilik sınavı düzenlenecektir. Belgelendirme kuruluşu tarafından yapılan sınav sonucunda 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alanlar Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama yeterlilik belgesi almaya hak kazanacaklardır.


Başvuru ve kayıt ile ilgili detaylı bilgi için egitim@crad.com.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0216 335 46 00 (Dahili 111) nolu telefonumuzdan bilgi alabilirsiniz.

 

*** Eğitim Katılım Formu için tıklayınız….

*** Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı Yeterlilik Sınavı Katılım Şartları ve Gerekli Belgeler için
tıklayınız…


Adayların başvuru formunu doldurarak, başvuru formunda belirtilen ekler ile birlikte, CRAD Eğitim Birimi yetkililerine elden teslim etmesi, e-posta yoluyla egitim@crad.com.tr adresine göndermesi ya da 0216 335 46 06 nolu faks ile iletmesi gerekmektedir.


Eğitim Tarihi: 23-24-25-26 Şubat 2016
Eğitim Yeri: CRAD Akademi / Ümraniye
Eğitim Kontenjanı: 15
Eğitim ve Sınav Katılım Ücreti: 1.300 TL + KDV
Yeterlilik Sınavı Tarihi: 27 Şubat 2016 Saat:10:00


** Aynı firmadan iki veya daha fazla kişi katılması durumunda eğitim bedellerinden %10 indirim yapılır.
** CRAD müşterisi olan kurumların Personellerinden olan katılımcılara eğitim bedellerinden %10 indirim yapılır.

** BOSAD üyesi kurumların Personellerinden olan katılımcılara eğitim bedellerinden %10 indirim yapılır.
Her katılımcı yukarıda bahsi geçen indirimlerden ancak birinden faydalanabilir. İndirimler birleştirilemez.

Eğitim ücretine dahil olan hizmetler ise;
* Kahve,İkramlar,Öğle Yemeği,Eğitim Dokümanları,Katılım Sertifikası ve Yeterlilik sınavı ücreti ücrete dahil olan hizmetlerdir.
* Konaklamak isteyen katılımcılar için Ağaoğlu My City Hotel ile özel fiyat uygulaması vardır.


Kimyasal Mevzuatlara dair diğer eğitimlerimiz için lütfen web sitemizin eğitim bölümünü ziyaret ediniz veya CRAD Eğitim Departmanında görevli uzmanlarımız ile temas edebilirsiniz.

**Sadece Sınava katılacak adayların önceden rezervasyon yapmaları gerekmektedir.


BİYOSİDAL ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ AKTİF OLARAK KULLANILMAYA BAŞLANMIŞTIR!

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından, Biyosidal Ürünlerin elektronik ortamda önbaşvuru, envanter bildirimi ve ruhsatlama işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için oluşturulmuş takip sistemi aktif olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Takip sistemine kayıt işlemi, Biyosidal ürün üretici ve ithalatçılarına dair firma bilgileri ile birlikte Ticaret Sicil Gazetesi, İmza Sirküleri, yetkili kişi/kişiler ve noter onaylı yetki belgelerine dair bilgi ve belgelerin sisteme yüklenmesi ile gerçekleştirilmektedir. Başvurular biyosidal.thsk.gov.tr web adresinden yapılacaktır.

Ayrıca belirtmek isteriz ki;
*** “Yetkili kişi/kişiler” bölümüne Yetkili Kişinizin bilgilerini girdikten sonra “Ekle” butonuna basınız.
*** biyosidal.thsk.gov.tr web adresi Chrome ve Mozilla Firefox desteklidir.

Takip sistemine kayıt yapan firmaların aşağıdaki evrakları Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’na dosya halinde bir başvuru dilekçesi ile birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.
- Ticaret Sicil Gazetesi (Fotokopi)
- İmza Sirküleri (Fotokopi)
- Yetki Belgesi (Noter Onaylı)


**
Talep edilen evrakları en kısa sürede Türk Halk Sağlığı Kurumu'na teslim etmenizi tavsiye ederiz.
** Biyosidal ürün başvurusu sürecinde BÜT Sistemi’ne yüklenen tüm evraklar, dosya halinde de Bakanlığa teslim edilecektir.
** Ticaret Sicil Gazetenizde biyosidal ürünler ile ilgili faaliyet alanı ve işlemlerin belirtilmiş olmasına dikkat ediniz.


Tüm sorularınız için CRAD Uzman Ekibi ile temas edebilirsiniz.
 

 

İLGİLİ ETİKETLER; yeni gbf yönetmeliği,gbf yönetmeliği,gbf yönetmeliği eğitimi,gbf eğitimi,msds eğitimi,sds eğitimi,gbf hazırlayıcı eğitimi,msds hazırlayıcısı eğitimi,sds hazırlayıcısı eğitimi,yeni gbf yönetmeliği eğitimi,gbf hazırlama eğitimi,sds hazırlama eğitimi,msds hazırlama eğitimi,yeni gbf yönetmeliği hazırlayıcı eğitimi,yeni msds yönetmeliği hazırlayıcı eğitimi,yeni sds yönetmeliği hazırlayıcı eğitimi,güvenlik bilgi formu eğitimi,güvenlik bilgi formu hazırlayıcısı eğitimi,güvenlik bilgi formu hazırlama eğitimi,malzeme güvenlik bilgi formu hazırlama eğitimi,malzeme güvenlik bilgi formu hazırlayıcısı eğitimi,malzeme güvenlik formu hazırlayıcı eğitimi,eğitim hizmetleri,malzeme güvenlik formu hazırlama eğitimi,güvenlik bilgi formu hazırlama,msds hazırlama,sds hazırlama,gbf hazırlama,malzeme güvenlik formu hazırlama,malzeme güvenlik bilgi formu hazırlama,gbf sertifika eğitimi,gbf sertifika sınavı,gbf hazırlayıcısı sertifikası,gbf hazırlayıcısı sınavı,biyosidal ürün takip sistemi,biyosidal yönetmelik,büts,biyosidal ürün takip,biyosidal ürün yönetmeliği,biyosidal önbaşvuru,biyosidal envanter,biyosidal ruhsat,biyosidal danışmanlık,biyosidal danışmanlık hizmetleri,biyosidal önbaşvuru hizmeti,biyosidal envanter hizmeti,biyosidal ruhsat hizmeti,biyosidal yönetmelik danışmanlığı,biyosidal takip sistemi,gbf.etiket.clp,güvenlik bilgi formu,clp yönetmeliği,gbf yönetmeliği,güvenlik bilgi formu yönetmeliği,clp geçiş tarihleri,clp nedir,gb ve clp,gbf ve etiket,güvenlik bilgi formu danışmanlığı,gbf danışmanlığı,clp danışmanlığı,clp yönetmelik,gbf yönetmelik

İLETİŞİM BİLGİLERİ