CRAD BLOG

BÄ°YOSÄ°DAL ÃœRÃœN TAKÄ°P SÄ°STEMÄ° AKTÄ°F OLARAK KULLANILMAYA BAÅžLANMIÅžTIR!

İçerik ekleme tarihi : 05-02-2016

SaÄŸlık Bakanlığı Türkiye Halk SaÄŸlığı Kurumu BaÅŸkanlığı tarafından, Biyosidal Ürünlerin elektronik ortamda önbaÅŸvuru, envanter bildirimi ve ruhsatlama iÅŸlemlerinin gerçekleÅŸtirilebilmesi için oluÅŸturulmuÅŸ takip sistemi aktif olarak kullanılmaya baÅŸlanmıştır.

Takip sistemine kayıt iÅŸlemi, Biyosidal ürün üretici ve ithalatçılarına dair firma bilgileri ile birlikte Ticaret Sicil Gazetesi, Ä°mza Sirküleri, yetkili kiÅŸi/kiÅŸiler ve noter onaylı yetki belgelerine dair bilgi ve belgelerin sisteme yüklenmesi ile gerçekleÅŸtirilmektedir. BaÅŸvurular biyosidal.thsk.gov.tr web adresinden yapılacaktır.

Ayrıca belirtmek isteriz ki;
*** “Yetkili kiÅŸi/kiÅŸiler” bölümüne Yetkili KiÅŸinizin bilgilerini girdikten sonra “Ekle” butonuna basınız.
*** biyosidal.thsk.gov.tr web adresi Chrome ve Mozilla Firefox desteklidir.

Takip sistemine kayıt yapan firmaların aÅŸağıdaki evrakları Türkiye Halk SaÄŸlığı Kurumu BaÅŸkanlığı’na dosya halinde bir baÅŸvuru dilekçesi ile birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.
- Ticaret Sicil Gazetesi (Fotokopi)
- Ä°mza Sirküleri (Fotokopi)
- Yetki Belgesi (Noter Onaylı)


**
Talep edilen evrakları en kısa sürede Türk Halk SaÄŸlığı Kurumu'na teslim etmenizi tavsiye ederiz.
** Biyosidal ürün baÅŸvurusu sürecinde BÜT Sistemi’ne yüklenen tüm evraklar, dosya halinde de Bakanlığa teslim edilecektir.
** Ticaret Sicil Gazetenizde biyosidal ürünler ile ilgili faaliyet alanı ve iÅŸlemlerin belirtilmiÅŸ olmasına dikkat ediniz.


Tüm sorularınız için CRAD Uzman Ekibi ile temas edebilirsiniz.
 

BAÅžVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ