CRAD BLOG

SAFECOM 2015 / 29-30 NİSAN 2015

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen SAFECOM bu yıl, 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde İngiltere Solihull’da gerçekleşecektir.


SAFECOM 2015 konferansı, Kimyasal Zararlılık iletişimi ve Mevzuat uyumu alanında hizmet sunan profesyonellerden oluşan 150 delegenin katılımı ile, Kimyasal Mevzuatlar hakkında güncel gelişmeler ve karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacaktır.


Son dönemlerde kimya sektörünü etkisi altına alan birçok mevzuat değişiklikleri ve buna ek olarak yayımlanması beklenen mevzuatlar kapsamında fikir alışverişlerinin yoğun olarak yapıldığı ve sektör sorunlarının tartışıldığı bir platform olduğundan SAFECOM bu kapsamda önemli bir etkinlik olarak bilinmektedir.


Konferans kapsamında Genel Müdürümüz Melih Babayiğit’te katılımcılara, başta Türkiye’nin CLP uyumlaştırması olan SEA yönetmeliği ve yayımlanan yeni GBF yönetmeliği başta olmak üzere, ülkemizde yürürlükte olan Kimyasal Mevzuatlara dair genel bir sunum yapacaktır.


2008 yılından bu yana Türkiye, Orta ve Güney Asya temsilciliğini yapmakta olduğumuz SAFEWARE tarafından düzenlenmekte olan SafeCom Endüstri üyeleri tarafından yakından takip edilen ve ilgi duyulan bir etkinlik olarak geniş kitlelere hitap etmektedir.


Etkinlik web sitesine için lütfen tıklayınız…

Yer ve Tarih: 29 -30 Nisan St. Johns Hotel, Solihull UK.

BAŞVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ