CRAD BLOG

HAZİRAN AYI SERTİFİKALI GÜVENLİK BİLGİ FORMU (GBF/SDS/MSDS) HAZIRLAYICISI EĞİTİMLERİMİZ TALEP ÜZERİNE AÇILACAKTIR.

İçerik ekleme tarihi : 23-04-2015

SEA Sınıflandırma ve Etiketleme bildirimleri konusunda yoÄŸun iÅŸ takvimimiz nedeniyle Mayıs ayı dahilinde Sertifikalı Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı (29204 Sayılı Yeni GBF YönetmeliÄŸi Kapsamında) eÄŸitimlerimize ara vermiÅŸ bulunmaktayız.


SEA kapsamında yapılması gereken Sınıflandırma ve Etiketleme bildirimlerinin son tarihi olan 31 Mayıs 2015 sonrası Haziran ayı içerisinde Sertifikalı Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı (29204 Sayılı Yeni GBF YönetmeliÄŸi Kapsamında) eÄŸitimlerimizi siz deÄŸerli müÅŸterilerimizden gelecek talep doÄŸrultusunda açmayı planlamaktayız.


Bu planlama kapsamında EÄŸitim Tarihimiz 2-5 Haziran 2015 ve Sertifika Sınavı 6 Haziran 2015 olacak ÅŸekilde planlanmaktadır. Belirtilen tarihteki eÄŸitime ve sınava katılmak isteyen adayların en geç 18 Mayıs Pazartesi tarihine kadar rezervasyon yapmaları gerekmektedir.


18 Mayıs Tarihine kadar baÅŸvuran yeterli sayıda aday olması halinde eÄŸitim ve sınav yukarıda planlanan tarihte düzenlenecektir. Yeterli sayıda baÅŸvuru olmaması ve eÄŸitimin gerçekleÅŸmemesi halinde, rezervasyon yaptıran adayların ücretleri kesintisiz olarak iade edilecektir.

BaÅŸvuru ve kayıt ile ilgili detaylı bilgi için egitim@crad.com.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0216 335 46 00 (Dahili 111) nolu telefonumuzdan bilgi alabilirsiniz.


Eğitim ve Yeterlilik Sınavına dair detaylı bilgiler ise aşağıda yer almaktadır.

EÄŸitime tam katılım saÄŸlayan katılımcılara eÄŸitim sonunda CRAD tarafından "Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı EÄŸitimi Katılım Sertifikası" verilecektir.


EÄŸitim 4 gün olup, eÄŸitim sonunda 5. Gün Personel Belgelendirme konusunda TÜRKAK akreditasyonuna sahip bir kuruluÅŸ olan NBC Belgelendirme EÄŸt. Ltd. Åžti. tarafından Yeterlilik sınavı düzenlenecektir. Belgelendirme kuruluÅŸu tarafından yapılan sınav sonucunda 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alanlar Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama yeterlilik belgesi almaya hak kazanacaklardır.
 

*** EÄŸitim Katılım Formu için tıklayınız….

*** Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı Yeterlilik Sınavı Katılım Åžartları ve Gerekli Belgeler için
tıklayınız…


Adayların baÅŸvuru formunu doldurarak, baÅŸvuru formunda belirtilen ekler ile birlikte, CRAD EÄŸitim Birimi yetkililerine elden teslim etmesi, e-posta yoluyla egitim@crad.com.tr adresine göndermesi ya da 0216 335 46 06 nolu faks ile iletmesi gerekmektedir.


EÄŸitim Tarihi: 2-3-4-5 Haziran 2015
EÄŸitim Yeri:
CRAD Akademi / Ümraniye
Eğitim Kontenjanı:
15
EÄŸitim ve Sınav Katılım Ücreti:
1.100 TL + KDV
Yeterlilik Sınavı Tarihi:
6 Haziran 2015 Saat: 11:00


** Aynı firmadan iki veya daha fazla kişi katılması durumunda eğitim bedellerinden %10 indirim yapılır.
** CRAD müÅŸterisi olan kurumların Personellerinden olan katılımcılara eÄŸitim bedellerinden %10 indirim yapılır.

** BOSAD üyesi kurumların Personellerinden olan katılımcılara eÄŸitim bedellerinden %10 indirim yapılır.
Her katılımcı yukarıda bahsi geçen indirimlerden ancak birinden faydalanabilir. Ä°ndirimler birleÅŸtirilemez.
 
EÄŸitim ücretine dahil olan hizmetler ise;
* Kahve, Ä°kramlar, ÖÄŸle YemeÄŸi, EÄŸitim Dokümanları, Katılım Sertifikası ve Yeterlilik sınavı ücreti ücrete dahil olan hizmetlerdir.
* Konaklamak isteyen katılımcılar için AÄŸaoÄŸlu My City Hotel ile özel fiyat uygulaması vardır.


Kimyasal Mevzuatlara dair diÄŸer eÄŸitimlerimiz için lütfen web sitemizin eÄŸitim bölümünü ziyaret ediniz veya CRAD EÄŸitim Departmanında görevli uzmanlarımız ile temas edebilirsiniz.

**Sadece Sınava katılacak adayların önceden rezervasyon yapmaları gerekmektedir.

BAÅžVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ