BÜLTENLERİMİZ

CRAD 2015 KASIM AYI SEKTÖREL BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

5- 6 KASIM 2015 CIS CENTER 8. ULUSLARARASI KİMYASAL MEVZUATLAR KONGRESİ


CIS Ülkeleri (Rus Federasyonu-Kırgızistan- Belarus) Endüstri ve Ticaret Bakanlıklarının katılımı, Coordinating Informational Service Center (CISCENTER) ve CRAD’ın organizasyonu ile bu yıl 8.si düzenlenmekte olan ‘’CIS Ülkeleri ve Uluslararası Kimyasal Standartlar ve Mevzuatlar Konferansı’’ 5-6 Kasım 2015 tarihleri arasında yurdumuzda düzenlenecektir. Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenecek olan konferans kapsamında aşağıda listelenen konular ele alınacaktır.

Siz kıymetli müşterilerimiz için konferans kapsamında 25 kişilik ücretsiz katılım kontenjanı ayrılmıştır. Özellikle CIS ülkelerine (Rus Federasyonu-Kırgızistan- Belarus) ihracat yapan firmaların faydalanabileceği etkinliğe katılımlar kısıtlı kontenjan nedeniyle ve başvuru sırasına göre değerlendirileceği için, katılmak isteyen kurumların info@crad.com.tr adresine Ad-Soyad ve Kurum adını içeren bir e-posta ile kayıt yaptırmaları rica olunur.

Kongre kapsamında ilgili İhracatçı Birlikleri, Sektör Birlikleri’nin de katılımıyla Türk Kimya Endüstrisi’nin CIS ülkelerine Kimyasal Ürün İhracatlarında yaşamakta oldukları sorunların görüşülmesi ve yine aynı zamanda yurdumuzda ve CIS Ülkelerinde yürürlükte olan Kimyasal standart ve mevzuatlar hususunda bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Konferans Konuları:

** Chemical product Export to Turkey by CIS Enterprises. Issues and Prospects

** Chemical product Export to Turkey by CIS Enterprises. Issues and Prospects

** International trends in Chemicals Regulation

** CIS Legislation in the field of Chemicals Safety

 

Konferans programı için tıklayınız.


CIS Center etkinlik web sayfası ve diğer tüm bilgiler için lütfen linki takip ediniz.

 

9-13 KASIM 2015 2.ULUSAL BİYOSİDAL KONGRESİ


Uluslararası Katılımlı 2. Ulusal Biyosidal Kongresi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Çukurova Üniversitesi ve Ege Üniversitesi işbirliğinde 9-13 Kasım 2015 tarihleri arasında Sheraton Çeşme Hotel’de düzenlenecektir.


Etkinlik, T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından 27449 sayılı Biyosidal Ürünler Yönetmeliği kapsamında yürütülmekte olan Biyosidal Ürünlerin incelenmesi, değerlendirilmesi, ruhsatlandırılması ve piyasa gözetim ve denetimi konusunda Yetkili mercinin, ilgili yerel yönetimlerin ve sektör üyelerinin buluşmalarını ve uygulama hakkında görüş alışverişini amaçlamaktadır ve bu etkinlikte CRAD ekibi olarak yer almaktan mutluluk duyduğumuzu bildirmek isteriz.


Kongre ve tüm detaylar için linki takip edebilirsiniz. 

İLETİŞİM BİLGİLERİ