CRAD BLOG

GÜVENLİK BİLGİ FORMU (GBF/SDS/MSDS) HAZIRLAYICISI EĞİTİMİ / 15-17 KASIM 2017

Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı’nın 29204 Sayılı ve 13.12.2014 Tarihli ‘’Zararlı Maddeler ve Karışımlara Ä°liÅŸkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında YönetmeliÄŸi’’ kapsamında hazırlanan Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı EÄŸitimlerimiz devam etmektedir.


EÄŸitime tam katılım saÄŸlayan katılımcılara eÄŸitim sonunda CRAD tarafından "Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı EÄŸitimi Katılım Sertifikası" verilecektir.

BaÅŸvuru ve kayıt ile ilgili detaylı bilgi için egitim@crad.com.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0216 335 46 00 (Dahili 111) nolu telefonumuzdan bilgi alabilirsiniz.


*** EÄŸitim Katılım Formu için tıklayınız….

Adayların baÅŸvuru formunu doldurarak, baÅŸvuru formunda belirtilen ekler ile birlikte, CRAD EÄŸitim Birimi yetkililerine elden teslim etmesi, e-posta yoluyla egitim@crad.com.tr adresine göndermesi ya da 0216 335 46 06 nolu faks ile iletmesi gerekmektedir.


Eğitim Tarihi: 15-16-17 Kasım 2017

EÄŸitim Yeri: CRAD Akademi / Ümraniye

Eğitim Kontenjanı: 15

EÄŸitim Ücreti: 850 TL + KDV (erken kayıt avantajları için ücretlendirmelere aÅŸağıdaki detaylardan ulaÅŸabilirsiniz.)

EÄŸitmen: Bülent Özdemir

Kimyasal Sınıflandırma ve Etiketleme Uzmanı-EÄŸitmeni / Sertifikalı GBF Hazırlayıcısı 

Yüksek Biyolog / Ä°ÅŸ GüvenliÄŸi Uzmanı-B sınıfı

EÄŸitmen Bülent Özdemir hakkında bilgi için tıklayınız..

 
EÄŸitmenin Notu: GBF hazırlayıcılarının eÄŸitimlerde yaÅŸadığı en büyük sorun, sertifika alınmış olsa dahi bir süre sonra hiçbir ÅŸey hatırlamamalarıdır. Benim eÄŸitimlerimin diÄŸerlerinden farkı ise uygulama ağırlıklı olmasıdır. Kimyasal sınıflandırma ve etiketlemeye yönelik çok fazla örnek formül uygulaması yapılmaktadır. Pratik yöntemler ile öÄŸretilmektedir. Ayrıca hiçbir yerde bulamayacağınız bazı eÄŸitim materyalleri kullanılmaktadır. KiÅŸisel olarak binlerce GBF hazırlama tecrübemin oluÅŸu da katılımcılar için eÄŸitimin daha verimli geçmesini saÄŸlamaktadır. Böylece katılımcılar eÄŸitim sonunda, iÅŸ hayatları boyunca bilgiye hangi kaynaklardan ulaÅŸabileceÄŸini daima bilecektir. EÄŸitimlerimdeki baÅŸarı oranı %99’dur.


29204 Sayılı Yönetmelik gereÄŸince Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı Sertifikasına sahip olabilmek için, TÜRKAK tarafından 17024 Personel Belgelendirme konusunda akredite kuruluÅŸlar tarafından düzenlenen sınavlara katılmak ve sınavdan 70 ve üzeri puan almak gerekmektedir. Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı konusunda sınav düzenleyen kuruluÅŸların listesine TÜRKAK web sitesi üzerinden Akredite KuruluÅŸ Arama bölümünden ''Güvenlik Bilgi Formu'' anahtar kelimesi ile arama yaparak ulaÅŸabilirsiniz.

TÜRKAK Akredite KuruluÅŸ listesi için tıklayınız. 


Sınava katılım ÅŸartlarını karşılayan her aday, TÜRKAK web sitesinde listelenen akredite kuruluÅŸların herhangi birinden sınava girip 70 puan ve üzeri puan ile sertifika almaya hak kazanabilir.


EÄŸitim ücretlerini aÅŸağıdaki listede bulabilirsiniz.

* Kayıt iÅŸlemlerinin eÄŸitim tarihine ≥30 gün kala yapılması halinde eÄŸitim ücreti: 650 TL + KDV

* Kayıt iÅŸlemlerinin eÄŸitim tarihine 30 - ≥15 gün arasında yapılması halinde eÄŸitim ücreti: 750 TL + KDV

* Kayıt iÅŸlemlerinin eÄŸitim tarihine 15 günden az bir süre kala yapılması halinde eÄŸitim ücreti: 850 TL + KDV

* Aynı firmadan 3 kiÅŸi ve üzeri katılımlar olması halinde ise bu fiyatlar üzerinden ek olarak % 10 indirim uygulanacaktır.

* Her katılımcı yukarıda bahsi geçen indirimlerden ancak birinden faydalanabilir. Ä°ndirimler birleÅŸtirilemez.


EÄŸitim ücretine dâhil olan hizmetler ise;

* GBF hazırlayıcılarına özel hazırlanmış pratik rehber kitap, eÄŸitim katılımcılarına ücretsiz olarak sunulacaktır (CRAD eÄŸitimine özeldir).

* Ä°ÅŸ hayatınızda kullanabileceÄŸiniz 5 farklı hazır taslak GBF, eÄŸitim katılımcılarına ücretsiz olarak sunulacaktır (CRAD eÄŸitimine özeldir).

* EÄŸitim sunum kitapçığı (CRAD eÄŸitimine özel, anlaşılır ve kullanışlı içerikte) ve ek materyaller

* Eğitim Katılım Sertifikası

* Kahve, Ä°kramlar, ÖÄŸle YemeÄŸi

* Konaklamak isteyen katılımcılar için AÄŸaoÄŸlu My City Hotel ile özel fiyat uygulaması vardır.

 

 

 


 

BAÅžVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ