CRAD BLOG

KKDİK YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA ‘’KİMYASAL DEĞERLENDİRME UZMANI’’ EĞİTİMİ – ŞUBAT 2018

T.C. Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı tarafından 23 Haziran 2017 tarih ve 30105(Mükerrer) sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanmış olan ‘’ Kimyasalların Kaydı, DeÄŸerlendirilmesi, Ä°zni ve Kısıtlanması Hakkında YönetmeliÄŸi’’ kapsamında ‘’Kimyasal DeÄŸerlendirme Uzmanı’’ eÄŸitimlerimiz devam etmektedir.

KKDÄ°K YönetmeliÄŸinin yürürlüÄŸe girmesi ile birlikte, Güvenlik Bilgi Formları, Kimyasal Güvelik Raporları, Kimyasal Güvenlik DeÄŸerlendirmeleri, kayıt dosyalarının hazırlanması gibi iÅŸlemler Kimyasal DeÄŸerlendirme Uzmanları (KDU) tarafından yapılması gerekmektedir.

Kimyasal DeÄŸerlendirme Uzmanlık eÄŸitimlerinin, Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı tarafından eÄŸitim programı onaylanmış eÄŸitim kuruluÅŸları tarafından verilmesi gerekmektedir. CRAD olarak hazırlamış olduÄŸumuz eÄŸitim programı 15 Ocak 2018 tarihinde Bakanlıkça uygun bulunmuÅŸ ve eÄŸitmen, eÄŸitim programı ve eÄŸitim kuruluÅŸları açısından onaylanmıştır. 

KKDÄ°K YönetmeliÄŸi kapsamında KDU eÄŸitimleri için onaylanmış ilk kurum olarak Kimyasal DeÄŸerlendirme Uzmanı (KDU) EÄŸitimlerimiz, CRAD merkez binasında EÄŸitmen Yüksek Kimyager Sn. Haydar Hazer tarafından ve hafta içi ve hafta sonu grupları olarak 2 grup halinde sunulacaktır. 

BaÅŸvuru ve kayıt iÅŸlemleri için, katılımcılar eÄŸitim katılım formunu doldurarak egitim@crad.com.tr  e-mail adresine gönderebilir ya da  0216 335 46 06 nolu faks ile CRAD eÄŸitim birimine ulaÅŸtırabilirler.


EÄŸitim Katılım Formu için tıklayınız...


EÄŸitim Tarihleri:  Hafta içi grupları için; 26-27-28 Åžubat  / 1-2-5-6-7 Mart 2018
                           : Hafta sonu grupları için; 24-25 Åžubat / 3-4-10-11-17-18 Mart 2018         
EÄŸitim Süresi: 8 tam gün - 8 saat / toplam 64 saat
EÄŸitim Yeri: CRAD Akademi / Ümraniye
Eğitim Kontenjanı: 20
EÄŸitim Ücreti: 3.200 TL + KDV

EÄŸitmen: Haydar HAZER - Yüksek Kimyager – Kimyasal DeÄŸerlendirme Uzmanı 


Ödeme seçenekleri;

* Kredi Kartı ile ödeme seçeneÄŸi bulunmaktadır. 
* Garanti Bankası kartlarına komisyonsuz olarak 3 taksit ile ödeyebilirsiniz. 4 ve üzeri taksit seçeneklerine ise komisyon  ücreti yansıtılmaktadır.
* DiÄŸer banka kartlarına taksitsiz olarak vade farksız ödeme seçeneÄŸi mevcuttur.


EÄŸitim ücretine dâhil olan hizmetler;

  • Gün içi ikramlar, ÖÄŸle YemeÄŸi
  • EÄŸitim kitapçığı
  • EÄŸitim programımıza katılan kiÅŸilere Belgelendirme sınavına en fazla 10 en az 2 iÅŸ günü kala 1 günlük ücretsiz tazeleme- soru çözme üzerine workshop düzenlenecektir. 
  • Ä°lgili workshoplara daha önce eÄŸitimimize katılmamış aday ise 500 TL+ KDV ücret ödeyerek ve kontenjan dâhilinde katılabilirler.  
  • EÄŸitim organizasyonları 8 kiÅŸi ve üzeri katılımcı olması durumunda açılacaktır.


*** Çevreye duyarlılık ve kâğıt sarfiyatını önleme maksadı ile eÄŸitim ek metaryalleri basılı olarak sunulmayacaktır. EÄŸitim baÅŸlangıcında katılımcılara verilecek ÅŸifre ile ilgili web sayfasından indirilecek ve bilgisayar üzerinden takip edilecektir. 


Konaklama ihtiyacı olan katılımcılar için CRAD ’a 3 dk. yürüme mesafesinde olan The City Suites tavsiye edilmektedir.

BAÅžVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ