CRAD BLOG

GÜVENLİK BİLGİ FORMU (GBF-SDS-MSDS) HAZIRLAYICISI EĞİTİMİ / 28-30 MART 2018 - BURSA

Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı’nın 29204 Sayılı ve 13.12.2014 Tarihli ‘’Zararlı Maddeler ve Karışımlara Ä°liÅŸkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında YönetmeliÄŸi’’ kapsamında hazırlanan Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı EÄŸitimlerimiz devam etmektedir.

EÄŸitime tam katılım saÄŸlayan katılımcılara eÄŸitim sonunda CRAD tarafından "Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı EÄŸitimi Katılım Sertifikası" verilecektir.


BaÅŸvuru ve kayıt iÅŸlemleri için, katılımcıların baÅŸvuru formunu doldurarak,egitim@crad.com.tr adresine e-mail gönderebilir ya da 0216 335 46 06 nolu faks ile CRAD Akademi EÄŸitim Birimine iletebilirler. 


*** EÄŸitim Katılım Formu için tıklayınız….

EÄŸitim Tarihi: 28-29-30 Mart 2018

EÄŸitim Yeri: Bursa - Osmangazi / TuÄŸcu Otel 

Eğitim Kontenjanı: 15

EÄŸitim Ücreti: 950 TL + KDV 


EÄŸitmen: Belma NARÄ°N

Kimyager / TMGD / Sertifikalı GBF Hazırlayıcısı / ISG (B) / Kozmetik Mesul Müdür

Ankara Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü 2005 yılı mezunudur. 2005-2010 yılları arasında tekstil firmalarında laborant, laboratuvar sorumluluÄŸu, müÅŸteri danışmanlığı birimlerinde görev almıştır. 2011 yılından itibaren kozmetik sektöründe mevzuat yönetimi üzerine aktif olarak çalışmaktadır. 2012 yılından bu yana Güvenlik Bilgi Formu hazırlayıcısı, 2013 tarihinden bu yana önce C sınıfı sonrasında B sınıfı Ä°ÅŸ GüvenliÄŸi Uzmanlığı, 2015 tarihi itibariyle Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmalığı yapmaktadır. Nisan 2017 den sonra BM Tehlikeli Madde Danışmanlık L.T.D. firma kurucusu olarak sektörde çalışmaya devam etmektedir. Halen Anadolu Üniversitesi, Ä°ÅŸletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi öÄŸrencisidir.  

Ayrıca kimya sektör genel sorunları, çalışanların sorunları üzerine yapılan çalışmaları aktif olarak takip etmekte, sektör geliÅŸmeleri üzerine firmalara seminer ve eÄŸitimler düzenlemektedir. Devlet okullarında gönüllü olarak iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi çalışmalarında yer almaktadır. 

1980 Bursa doÄŸumlu olan Belma Narin, evli ve üç çocuk sahibidir.


29204 Sayılı Yönetmelik gereÄŸince Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı Sertifikasına sahip olabilmek için, TÜRKAK tarafından 17024 Personel Belgelendirme konusunda akredite kuruluÅŸlar tarafından düzenlenen sınavlara katılmak ve sınavdan 70 ve üzeri puan almak gerekmektedir. Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı konusunda sınav düzenleyen kuruluÅŸların listesine TÜRKAK web sitesi üzerinden Akredite KuruluÅŸ Arama bölümünden ''Güvenlik Bilgi Formu'' anahtar kelimesi ile arama yaparak ulaÅŸabilirsiniz.

TÜRKAK Akredite KuruluÅŸ listesi için tıklayınız. 


Sınava katılım ÅŸartlarını karşılayan her aday, TÜRKAK web sitesinde listelenen akredite kuruluÅŸların herhangi birinden sınava girip 70 puan ve üzeri puan ile sertifika almaya hak kazanabilir.


EÄŸitim ücretine dâhil olan hizmetler ise;

* GBF hazırlayıcılarına özel hazırlanmış pratik rehber kitap, eÄŸitim katılımcılarına ücretsiz olarak sunulacaktır (CRAD eÄŸitimine özeldir).

* Ä°ÅŸ hayatınızda kullanabileceÄŸiniz 5 farklı hazır taslak GBF, eÄŸitim katılımcılarına ücretsiz olarak sunulacaktır (CRAD eÄŸitimine özeldir).

* EÄŸitim sunum kitapçığı (CRAD eÄŸitimine özel, anlaşılır ve kullanışlı içerikte) ve ek materyaller

* Eğitim Katılım Sertifikası

* Kahve, Ä°kramlar, ÖÄŸle YemeÄŸi

 

 

 

 


 

BAÅžVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ