CRAD BLOG

İZMİR MSDS HAZIRLAYICISI EĞİTİMİ

Eğitmen: Bülent Özdemir
Kimyasal Sınıflandırma ve Etiketleme Uzmanı-Eğitmeni / Sertifikalı GBF Hazırlayıcısı
Yüksek Biyolog / İş Güvenliği Uzmanı-B sınıfı


İzmir MSDS Hazırlayıcısı Eğitimlerimiz tüm hızı ile devam ediyor, aşağıda en yakın eğitimimize katılmak için katılım formu, e-posta, telefon seçeneklerinden birinden yararlanabilirsiniz. Eğitim danışmanlarımız en kısa sürede size geri dönüş sağlayarak konu hakkında daha detaylı bilgi vereceklerdir.

İZMİR MSDS Eğitimlerimiz için katılım sayınız 10 kişi üzerinde ise size özel eğitim açılacaktır.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 29204 Sayılı ve 13.12.2014 Tarihli ‘’Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmeliği’’ kapsamında hazırlanan İzmir MSDS Hazırlayıcısı Eğitimlerimiz devam etmektedir.

Eğitime tam katılım sağlayanlara, eğitim sonunda CRAD tarafından "MSDS - Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı Eğitimi Katılım Sertifikası" verilecektir.

*** Aynı firmadan 2 kişi ve üzeri katılımlar olması halinde eğitim ücretleri üzerinden ek olarak %10 indirim uygulanacaktır.

Eğitim kayıt işlemleri için;
E-posta: egitim@crad.com.tr
Telefon    : 0216 335 46 00 (Dahili 111) 
Eğitim Katılım Formu : İZMİR MSDS Hazırlayıcı Eğitimi Katılım Formu




İzmir MSDS Hazırlayıcısı Eğitimi

29204 Sayılı Yönetmelik gereğince MSDS Formu Hazırlayıcısı Sertifikasına sahip olabilmek için, TÜRKAK tarafından 17024 Personel Belgelendirme konusunda akredite kuruluşlar tarafından düzenlenen sınavlara katılmak ve sınavdan 70 ve üzeri puan almak gerekmektedir. Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı konusunda sınav düzenleyen kuruluşların listesine TÜRKAK web sitesi üzerinden Akredite Kuruluş Arama bölümünden ''Güvenlik Bilgi Formu'' anahtar kelimesi ile arama yaparak ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ