CRAD BLOG

KİMYASAL MEVZUAT UYUMUNUZA & GÜVENLİĞİNİZE KATKI SAĞLAYAN YENİ EĞİTİMLERİMİZ

İçerik ekleme tarihi : 22-02-2020

CRAD, düzenlediÄŸi eÄŸitimler ile firmanızın kimyasal yönetiminin kolaylaÅŸtırılması ve kimyasal yasal düzenlemelere uyumunuzun saÄŸlanması için katkılar saÄŸlamaya devam etmektedir. Ä°htiyacınız doÄŸrultusunda firmanıza özel olarak düzenlenebilecek yeni eÄŸitimlerimiz aÅŸağıda bilgilerinize sunulmuÅŸtur.


Güvenlik Bilgi Formunu DoÄŸru Okuyabilme/Anlama EÄŸitimi

Amaç, ÅŸirket içi çalışanların ihtiyaçları doÄŸrultusunda bir GBF’nin hangi bölümüne bakmaları gerektiÄŸini öÄŸretmek, GBFlerin yeterli nitelikte olup olmadığını tespit edebilmelerini saÄŸlamak ve ÅŸirket içinde iÅŸ güvenliÄŸini ve iÅŸçi saÄŸlığına ait alınması gereken önlemleri üst seviyeye ulaÅŸtırmaktır.

Firmanızdaki Ar&Ge, Kalite Kontrol, Üretim, Ä°ÅŸ GüvenliÄŸi ve Çevre, Pazarlama ve Satınalma birimleri çalışanları ile Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlarının katılımını önermekteyiz.

Daha fazla bilgi için linki takip edebilirsiniz.


Kimyasalların Güvenli Kullanımı EÄŸitimi

Ä°ÅŸ güvenliÄŸinin temel ilkesi olan “henüz bir kaza olmadan önce önlemlerin alınması”, yani “proaktif tedbirlerin alınması” ilkesi çerçevesinde bu eÄŸitimin amaçları;

  • Firmanızın kimyasal yasal düzenlemelere uyumunuzun saÄŸlanması,
  • Çalışanlarınızın kimyasal güvenliÄŸi konusunda farkındalığının saÄŸlanması veya arttırılması,
  • Çalışanların iÅŸ kazaları yaÅŸamasının ve meslek hastalıklarına yakalanmasının önüne geçilmesi.


Daha fazla bilgi için linki takip edebilirsiniz.


Genel Ä°ç Mevzuat Uyum EÄŸitimleri

Amaç, firmanızın kimyasal ürünleri dikkate alınarak, yükümlülüÄŸü kapsamında bulunan yasal düzenlemeler hakkında bilgilendirmek, farkındalık saÄŸlamak, uyum çalışmalarında kolaylık saÄŸlayacak önerilerde bulunmaktır. EÄŸitim içeri temelde aynı olmakla birlikte firmanızın rolü, piyasaya arz ettiÄŸi kimyasal madde ve ürünleri dikkate alınarak firmanıza özel bir içerik ile hazırlanmaktadır. 


Daha fazla bilgi için linki takip edebilirsiniz.

BAÅžVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ