CRAD BLOG

BİYOSİDAL ÜRÜNLER HAKKINDA ÇALIŞTAY DUYURUSU

Biyosidal Ürünler YönetmeliÄŸi kapsamında yer alan ürünlere dair Envanter Bildirimi ve Ürün Ruhsatlaması gibi hususlarda endüstri üyelerince tecrübe edilen zorluklar ve sıkıntılar hakkında çözüm üretmek amacı ile BOSAD ve THSK iÅŸbirliÄŸi ile 23 Eylül 2016 (Cuma günü, saat 10.00-17.00 arası) Ä°KMÄ°B (Ä°stanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ä°hracatçıları BirliÄŸi- ÇobançeÅŸme Mevkii, Sanayi Cad. No:3 Dış Ticaret Kompleksi Yenibosna/Bahçelievler/Ä°STANBUL) B Blok sanat galerisinde T.C. SaÄŸlık Bakanlığı/ THSK/ Çevre SaÄŸlığı Daire BaÅŸkanı Sn.Dr.Hüseyin Ä°LTER ve teknik ekibinin katılımı ile çalıştay düzenlenecektir.


Çalıştaya tüm Bosad üyelerimizin ve ilgili teknik uzman arkadaÅŸlarımızın katılımları önem taşımakta olup, çalıştayın bu alandaki sorunların çözümüne katkı saÄŸlayacak bir sonuç getirmesi hedefiyle katılım ve destekleri önem taşımaktadır.


Çalıştay katılım teyitlerinizi Bosad Genel SekreterliÄŸinin bosad@bosad.org.tr e-posta adresine 22 Eylül 2016 mesai bitimine kadar ivedilikle iletmenizi önemle bilgilerinize sunarız.

BAÅžVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ