CRAD BLOG

KİMYASAL DEĞERLENDİRME UZMANI EĞİTMEN EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ 22 OCAK’TA BAŞLIYOR!

İçerik ekleme tarihi : 16-01-2018

KKDİK Yönetmeliğinin EK-18’i uyarınca düzenlenmesi öngörülen KDU Eğitimlerini sunmak ve bu konuda endüstriye sunulan kapasiteyi arttırmak amacıyla bu alanda Eğitmen Eğitimleri gerekmektedir. Sektörün bu konuda ilerleyen tarihlerde büyüyecek olan personel ihtiyacını karşılayabilmesi konusunda destek olabilmek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın belirlediği program kapsamında önce eğitmen eğitimleri ve bu eğitimi almış kişilerce sunulacak Kimyasal Değerlendirme Uzman Eğitimlerine ihtiyaç vardır. Bu anlamda hem çözüm ortağı olma amacımız hem de sektördeki konumumuzun getirdiği görev bilinci ile KDU Eğitmen Eğitimlerine başlamış bulunuyoruz.

Bu anlamda KDU Eğitmen eğitimlerimize katılan adaylar, eğitim sonunda hak kazanacakları belge ile Bakanlık tarafından onaylanmış eğitim kurumlarında eğitmen olarak görev alabilecekler hem de daha sonra yine EK-18 uyarında yapılacak olan Belgelendirme Sınavlarına katılmak suretiyle başarılı olmaları halinde Kimyasal Değerlendirme Uzmanı sıfatına sahip olabileceklerdir. 


Kimyasal Değerlendirme Uzman Eğitmen Eğitimi programımız hakkında detaylı bilgi almak ve kısıtlı kontenjanımız dolmadan bu kıymetli imkandan yararlanmak için ekibimizle temas edebilirsiniz.   
 

BAŞVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ