EĞİTİMLER & SINAVLAR

KDU SERTİFİKASI YENİLEME EĞİTİMİ

KKDİK (Kimyasalların Kaydı, Değerlendirmesi, İzni ve Kısıtlanması) Yönetmeliği, KDU sertifikasının geçerlilik süresini 5 yıl olarak tanımlamıştır. Sertifika süresi bitmeden veya sertifika bitiş tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde, 64 saatlik eğitim alma zorunluluğu olmadan sınava girilebilir ve sınavdan başarılı olanlar 5 yıl geçerli yeni bir KDU sertifikası sahibi olabilirler.

KDU sertifikasını ilk kez alacak olanlar için 64 saatlik eğitimi yüz yüze alma zorunluluğu bulunmaktadır. Sertifika yenileme için bu zorunluluk olmadığından dolayı, eğitimler online veya yüz yüze alınabilir. 


Eğitime ilişkin aşağıdaki açıklamaların detaylı şekilde incelenmesi başvuru öncesi önem arz etmektedir. 

  1. KDU sertifikası yenileme eğitimi, zaten hazırda yapılan, zorunlu ilk alınması gereken ve 8 gün süren KDU eğitiminin içine bazı gün veya saatlerde dahil olunması ile yapılmaktadır.
  2. 8 gün süren zorunlu KDU eğitimi içindeki hangi gün ve saatlerde dahil olunacağı eğitim öncesinde eğitmenimiz tarafından sizlere iletilmektedir. 
  3. Sertifika yenileme eğitimi alanlar için eğitim yaklaşık 4 gün sürmektedir. Yani bu yöntem içinde hem ilk kez eğitim alanlar(yüz yüze 64 saat almak zorunludur) hem de sertifika yenileyenler(daha önceden 64 saatlik zorunlu eğitimi almış olanlar) bazı gün ve saatlerde birlikte derste olacaktır. Art arda 4 gün eğitim olmayacak, 8 gün içinde bazı gün ve saatlerde katılımınız olacaktır.
  4. Sertifika yenilemek amacıyla eğitim alanlara, bir eğitim katılım sertifikası verilmeyecektir. Daha önceden 64 saatlik zorunlu eğitime katılım sağlanarak alınmış olan sertifikalar, sınava katılımlarınız için geçerli olacaktır.
  5. Bu eğitime, daha önce sınava katılmış ancak, başarı sağlayamamış kişiler de katılabilir. Özellikle farklı bir kurumdan eğitim alınmış ise yeni bir eğitmenin anlatımıyla, yeni eğitim malzemeleriyle mevcut bilgilerinizin üzerine eklemeler yapabilir, kendinizi daha geliştirebilirsiniz. Sınav başarı oranınızı arttırabilirsiniz.
  6. Toplamda 4 gün sürecek eğitimin yarım günü KKDİK yönetmeliği ve eklerini hatırlamaya yöneliktir. 3,5 gün boyunca sınavın klasik sorularını oluşturan konular üzerine örneklemeler ve çözümleri yapılarak ilerlenmektedir.


Eğitime, seçenekli olarak yüz yüze veya uzaktan bağlantı ile bulunduğunuz herhangi bir yerden katılabilirsiniz.

Eğitmen: Bülent ÖZDEMİR

Eğitim taleplerinizi egitim@crad.com.tr  mail adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Kimyasal Değerlendirme Uzmanı Eğitim detayları için linki takip edebilirsiniz. 

 

KDU SERTİFİKASINI YENİLEMEK İSTEYENLER İÇİN EĞİTİM SEÇENEKLERİ
  Eğitim Süresi Eğitim Seçeneği Eğitim Ücreti
  CRAD Akademi-İstanbul
Eğitim Ücreti
İzmir
Eğitim Ücreti
 Çerkezköy
SEÇENEK 1 4 gün (parçalı) Yüz yüze 14.000 TL + KDV 15.000 TL + KDV 16.000 TL + KDV
SEÇENEK 2 4 gün (parçalı) Online 10.500 TL + KDV 10.500 TL + KDV 10.500 TL + KDV
SEÇENEK 3 8 gün (tam) Yüz yüze 24.000 TL + KDV 27.000 TL + KDV 28.000 TL + KDV
SEÇENEK 4 8 gün (tam) Online 17.500 TL + KDV 17.500 TL + KDV 17.500 TL + KDV
Notlar
Not 1 Uzak erişim yönteminde yapılan eğitim için Teams uygulaması kullanılmakta olup, eğitim öncesinde bağlantı gönderilmektedir.
Not 2 8 günlük tüm eğitime ait sunum kitabı, "Yüz yüze veya uzak erişim" ve "4 gün veya 8 gün" katılan her katılımcıya ücretsiz gönderilmektedir.
Not 3 KDU El Kitabı,  "Yüz yüze veya uzak erişim" ve "4 gün veya 8 gün" katılan her katılımcıya ücretsiz gönderilmektedir.
Not 4 Çözümlü örneklerin olduğu yardımcı kitap, "Yüz yüze veya uzak erişim" ve "4 gün veya 8 gün" katılan her katılımcıya ücretsiz gönderilmektedir.
Not 5 Yüz yüze katılımcıların CRAD Akademi'deki öğle yemeği(İzmir ve Çerkezköy dahil değil) ve tüm şehirlerde salon içi ikramlar, eğitim ücretine dahildir

 

 

BAŞVURU FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ