Kimyasal Değerlendirme Uzmanı (KDU) Eğitimi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 23 Haziran 2017 tarih ve 30105(Mükerrer) sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanmış olan ‘’ Kimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması Hakkında Yönetmeliği’’ kapsamında ‘’Kimyasal Değerlendirme Uzmanı’’ eğitimini vermekteyiz.


KKDİK Yönetmeliğinin yürürlüğe girmesi ile birlikte, Güvenlik Bilgi Formları (GBF-SDS), Kimyasal Güvelik Raporları, Kimyasal Güvenlik Değerlendirmeleri, KKDİK kayıt dosyalarının hazırlanması gibi işlemler Kimyasal Değerlendirme Uzmanları (KDU) tarafından hazılanması gerekmektedir.

8 tam gün ve 8 saat/gün ile verilen eğitimler için toplam 64 saat eğitim alma zorunluluğu bulunmaktadır.  Eğitim ardından akredite kuruluş tarafından yapılan sınavdan başarılı olan katılımcılar ’Kimyasal Değerlendirme Uzmanı sertifikası'' almaya hak kazanırlar. 


CRAD, KDU Eğitimi vermek için Bakanlık tarafından onaylanan ilk eğitim kuruluşudur. On binlerce Güvenlik Bilgi Formu (GBF-SDS) hazırlama, KKDİK kaydı yapma tecrübesi olan Eğitmenimiz Bülent Özdemir tarafından eğitimler verilmektedir.
 

KDU Eğitim tarih ve lokasyon bilgileri için linki takip edebilirsiniz.  

HİZMET TALEP FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ